Wellnessmassage

Een wellnessmassage is een unieke ervaring doordat het beste van 2 massages wordt gecombineerd. Zo kunt u genieten van de ontspannende klassieke massage, en de weldaad en helende werking ervaring van de hotstones.

6A02066A-7FCF-472B-9353-A23565D1A268

Het rustige, ontspannende masseren dat bij de klassieke massage hoort, zorgt ervoor dat de spieren en het weefsel losgemaakt worden, waardoor de doorbloeding weer gemakkelijker op gang komt. Daardoor kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd en vitamines en mineralen beter worden opgenomen.

En dan is er de weldadige ervaring van de hotstone massage. Met warme/hete lava-basalt stenen wordt er op een rustig tempo gemasseerd, zodat de warmte goed door het lichaam kan worden opgenomen. De paramagnetische stenen hebben een ontgiftende, afvoerende, ontspannende en helende werking.

Er zijn diverse contra-indicaties betreffende de hotstone massage. Dit betekent dat wanneer 1 of meerdere van deze indicaties op u van toepassing zijn, het ontvangen van de hotstone massage wordt afgeraden.

Controleer hier de conta-indicaties.

Bij twijfel of onduidelijkheid dient u altijd eerst even met mij te overleggen.

Meer uitleg en geschiedenis over hotstones.