Hydro-/Zwangerschapsmassage

Bij een hydromassage wordt er gebruik gemaakt van een warmwaterkussen. U ligt tijdens de massagebehandeling op uw rug op het kussen welke is gevuld met warm water van ca. 40°C.

Tijdens de massage beweeg ik mijn handen en onderarmen tussen uw lichaam en het warmwaterkussen. Door de warmte van het kussen ontspannen de spieren zich snel en door het water lijkt het alsof u een klein beetje zweeft. De massage kan zowel licht als steviger worden gegeven.

De massage is uitermate geschikt voor zwangeren. Tijdens de zwangerschap veranderd er heel veel in het lichaam, er groeit immers een klein mensje in zo’n prachtige buik!Helaas gaan veel zwangerschappen in meer of mindere mate gepaard met de zogehete ‘zwangerschapsklachten’, zoals rugklachten, misselijkheid, beenkrampen, hoofdpijn en verminderde bloedcirculatie. De massage kan u helpen deze klachten te verminderen en u meer op uw gemak te voelen. Even het lichaam en de geest helemaal te ontspannen.

Deze massage is ook geschikt voor iedereen die niet op zijn buik kan liggen. Denk hierbij o.a. aan mensen met rugklachten en ouderen.