Cosmetische Spa Voetverzorging

Dit is het neusje van de zalm voor diegenen die hun voeten (en onderbenen) eens echt willen verwennen! Dit is een behandeling met alles erop en eraan. Terwijl u heerlijk languit in de stoel achterover leunt ontferm ik mij over uw voeten.

Eerst worden de voeten gedesinfecteerd. Hierna worden ze eerst lekker gescrubt om zo de dode huidcellen en de bovenste huidlaag te verwijderen. Ook oppervlakkige eeltvorming wordt zoveel mogelijk verwijderd en de nagels worden verzorgt. Vervolgens wordt er een masker op uw voeten aangebracht en worden ze ingepakt in een voetenzak. Zo wordt de warmte van de huid bewaart en gaan de poriën van de huid openstaan. Tijdens het genot van een kopje koffie of thee kan het masker goed intrekken en kunnen alle voedingsstoffen door de nu openstaande poriën goed worden opgenomen.

Nadat het masker zijn werking heeft gedaan is het tijd voor een weldadige massage. De massage is rustig en ontspannend met langzame effleurages (strijkingen). Nadat de voeten en onderbenen nu zalig licht en zacht aanvoelen, wordt de behandeling afgesloten met een heerlijk geurend parfum.